Govern i UIB presenten la plataforma de sensors Sentilo a la comunitat d'investigadors

La Càtedra Santander de la Universitat de les Illes Balears, la Direcció General de Desenvolupament Tecnològic del Govern i l’entitat pública empresarial de telecomunicacions i innovació de les Illes Balears, IBETEC, han organitzat una jornada per donar a conèixer a la comunitat d’investigadors l'ús i els potencials de la plataforma de sensors Sentilo, que ja utilitzen el Govern i la UIB.

El director general de Desenvolupament Tecnològic del Govern de les Illes Balears, Benjamí Villoslada, i el vicerector d’Innovació i Relacions Institucionals, Jordi Llabrés, han presentat la jornada, que ha comptat amb la presència de Jordi Cirera, Project Leader de Sentilo a l'Ajuntament de Barcelona, i Carles Puga, expert tècnic en Sentilo i soci fundador de l'empresa OpenTrends. 

La plataforma urbana intel·ligent basada en Sentilo i desenvolupada en codi obert, és capaç de rebre, emmagatzemar i distribuir en temps real dades procedents de diferents fonts. Aquest instrument permet la integració de múltiples sensors i serveis: mobilitat, energia, reg, participació, assistència sanitària, etc. Govern i Universitat treballen en el desenvolupament de la plataforma a les Illes Balears. 

Data de publicació: 27/02/2018