Google i IAB Spain impartiran un curs de màrqueting digital a la UIB

El curs és gratuït i inclou formació en SEO, SEM, comerç electrònic, màrqueting en xarxes socials i dispositius mòbils, entre d’altres 

Google ha llançat enguany la plataforma Actívate, amb la qual vol formar i informar els joves sobre la importància de l'educació en competències digitals. Per això s'ha envoltat d'una sèrie de socis i col·laboradors amb els quals vol desenvolupar programes formatius de múltiples temàtiques (presencials i en línia) per impartir en universitats espanyoles. La UIB se suma a aquest circuit en el qual els joves interessats poden assistir a un curs de màrqueting digital, d'una durada de 40 hores, que s'impartirà del 6 al 10 d’octubre. 

El curs és gratuït i inclou formació en SEO, SEM, comerç electrònic, màrqueting en xarxes socials i dispositius mòbils, emprenedoria i pautes sobre la manera com es pot fer un pla de negoci. Té una durada de 5 dies, i es desenvoluparà en 16 universitats diferents d'Espanya.

I ja tenim data per a una segona edició del curs, que tindrà lloc a la UIB entre els dies 1 i 5 de desembre. La inscripció ja és oberta per als interessats.

La plataforma Actívate , centrada en formació i informació, també inclou: 

Formació

  • Cursos presencials sobre màrqueting digital són gratuïts i, en acabar-se, s’obté una certificació de l’IAB (Internet Advertising Bureau). També hi ha cursos en línia per als que no hi puguin assistir presencialment.
  • Cursos en línia sobre múltiples temàtiques com analítica de dades (coneix d'on vénen els teus clients o quin contingut de la teva pàgina genera més interès), informàtica en núvol (accedeix als teus continguts allà on siguis i des de qualsevol dispositiu) o comerç electrònic (converteix el teu negoci en un aparador mundial i aprèn a comprar i vendre per Internet), que s'aniran ampliant a llarg de 2014. Aquests cursos han estat elaborats en col·laboració amb iRedes i amb l'EOI (Escola d'Organització Industrial). Un cop superats tots els mòduls, l’alumne rebrà un certificat acreditatiu de l’EOI pel curs complet. 

Emprenedoria

Facilitar a l'usuari eines i consells desenvolupats per institucions expertes en la matèria que poden ajudar a l'hora d'emprendre. Saber si està o no preparat per llançar-se com emprenedor: avaluant la seva idea de negoci, posant a prova la seva capacitat gestora...; que conegui quins són els passos per desenvolupar i posar en marxa la seva idea: com pot crear un pla d'empresa, quins tràmits legals i administratius cal conèixer, la importància del treball en xarxa... Que tingui coneixement sobre el tipus de finançament que pot obtenir i, finalment, que conegui casos d'emprenedors que han posat en marxa diversos projectes, com ho han fet i a quins reptes s'han enfrontat. 

Treball

Els internautes podran estudiar la manera de preparar-se per cercar una feina: la importància de les relacions personals i professionals amb vista a obrir camins i oportunitats, com s'ha de tenir cura de la imatge a internet; quines claus existeixen per crear un bon currículum etc Tot això de la mà de socis especialitzats. 

Aspectes socials 

Tan important com facilitar la informació i els recursos és escoltar les necessitats d’aquells que els necessiten. D'aquesta manera podem aprendre i millorar de les seves opinions. Per això hem creat un perfil a Google+ on volem mantenir una conversa amb els joves i millorar Actívate, convertint aquesta plataforma en un veritable punt de referència per a ells. D'altra banda, Actívate serà una plataforma viva i en constant canvi, ja que anirà incorporant informació de la part social que sigui d'interès per als usuaris. 

Documents relacionats

Data de publicació: 16/09/2014