Google Activa't ofereix formació gratuïta en màrqueting digital

Del 26 al 30 d'octubre, a la Universitat de les Illes Balears 

Data: del 26 al 30 d’octubre de 2015
Horari: de dilluns a divendres, de 8.30 a 18 hores
Lloc: sala d'actes de l'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos, 
campus universitari, Palma  

Google Activa't i IAB Spain ofereixen a Mallorca, i en col·laboració amb la Universitat de les Illes Balears, un curs gratuït de màrqueting digital dirigit a joves titulats en situació de recerca activa d'ocupació o interessats a desenvolupar el seu propi negoci.

Es tracta d'un curs presencial de 40 hores de dilluns a divendres de 8.30 a 18 hores.

L'objectiu d'aquesta formació és que els alumnes aprenguin els coneixements i les eines bàsiques que es requereixen a l'entorn digital, i inclou continguts sobre fonaments de tecnologia, SEO, SEM, analítica web, comerç electrònic, xarxes socials, dispositius mòbils, emprenedoria i recerca de feina al sector digital. El termini d'inscripció estarà obert fins que s’acabin les places, a: www.formacionactivate.es.

A través d'aquesta iniciativa els joves també poden accedir a cursos en línia gratuïts sobre màrqueting digital, analítica web, comerç electrònic, informàtica en nigul, aplicacions mòbils, itinerari en emprenedoria, productivitat personal i desenvolupament web.

El programa Activa't es va posar en marxa el març de l'any passat amb el suport del Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme, així com l'EOI, Red.es, IAB Spain i la Fundació Santa Maria la Real, a més de 21 universitats de tot Espanya. Fins a la data s'hi han registrat més de 343.000 alumnes, i s'han lliurat més de 58.000 certificats a tot el país.

Data de l'esdeveniment: 26/10/2015

Data de publicació: 16/10/2015