Fòrum Fronteres com Cicatrius

La UIB col·labora amb Metges del Món i Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma en l’organització d’aquest fòrum que es farà els dies 30 de juny i 1 de juliol 

Presentació del Fòrum
Dia: dijous, 25 de juny de 2015
Hora: 19 hores
Lloc: Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma 

Tindrà lloc la jornada de presentació del Fòrum Fronteres com Cicatrius, que organitzen Metges del Món i Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma amb la col·laboració de la Universitat de les Illes Balears. Hi intervindran el doctor Javier Lucas, catedràtic de Filosofia del Dret i Filosofia Política de la Universitat de València, i el senyor Esteban Velázquez, delegat de Migracions de l’Arquebisbat de Tànger, que impartiran la conferència «Mediterrani i moviments migratoris». 

Fòrum
Dia: dimarts, 30 de juny, i dimecres, 1 de juliol de 2015
Hora: de les 16.30 a les 21 hores
Lloc: Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma 

La Universitat de les Illes Balears col·labora amb Metges del Món i Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma en l’organització del Fòrum Fronteres com Cicatrius, que tindrà lloc els dies 30 de juny i 1 de juliol.

A través d’una sèrie d’accions, presentacions i taules de treball, el fòrum vol esdevenir una plataforma per analitzar els moviments migratoris, els sentiments transfronterers, els desplaçaments interns i les pràctiques de convivència en un planeta connectat per les tecnologies.

Hi participaran especialistes, creadors, cronistes i intel·lectuals juntament amb responsables públics i agents dels moviments de responsabilitat social sorgits de la societat civil amb l’objectiu de contribuir a generar noves perspectives i compromisos enfront del desarrelament, el rebuig i el conflicte.  

Data de l'esdeveniment: 25/06/2015

Data de publicació: 22/06/2015