Formació, recerca i transferència, eixos de la col·laboració entre el Banc Santander i la UIB

Amb la signatura d'aquest acord es crea la Càtedra Santander-UIB d’Innovació i Transferència del Coneixement, es reforça el suport a l'activitat acadèmica i investigadora, les ajudes a estudiants, i iniciatives de l'Escola Internacional de Doctorat.

El doctor Llorenç Huguet, rector de la Universitat de les Illes Balears (UIB), i el senyor Ignacio Alcaraz, director territorial a les Illes Balears del Banc Santander, han signat avui un conveni de col·laboració per al desenvolupament conjunt de projectes que reforcin la qualitat de la docència, l’excel·lència investigadora, la transferència de resultats d'investigació, millorin l'eficiència de la gestió acadèmica, facilitin l'accés a programes de formació continuada i reforcin la seva projecció internacional.

El Banc Santander, a través de la seva Divisió Global Santander Universitats, dóna suport al desenvolupament d'activitats docents, la participació en el programa d'ajudes a l'estudi per als alumnes, i suport a les activitats de l'Escola Internacional de Doctorat de la UIB.

El conveni inclou la creació de la Càtedra Santander UIB d'Innovació i Transferència del Coneixement, que té com a objectiu promoure el que l'últim informe de l'Observatori de Ciència de la Fundació Botín anomena "la cultura de la transferència". A través d'accions formatives i de suport a l'Oficina de Transferència dels Resultats de la Investigació (OTRI), la Càtedra impulsarà la vinculació entre la UIB i el seu entorn socioeconòmic.

D'altra banda, el Banc facilita a la Universitat col·laboració tecnològica i de gestió per millorar l'eficiència de gestió acadèmica i administrativa, i per enriquir l'oferta de serveis a la comunitat universitària, mitjançant la targeta universitària intel·ligent (TUI).

A l'acte també hi han assistit el senyor José María García de los Ríos, director de Convenis Espanya de Santander Universitats; el senyor Alfredo Albáizar, director adjunt de Santander Universitats Espanya; el senyor Alfonso Quijano, director de Banca Institucional a les Illes Balears; el doctor Jaume Carot, vicerector d'Investigació i Postgrau; el doctor Jordi Llabrés, vicerector d'Innovació i Transferència; i el doctor Xavier Varona, delegat del Rector de la Universitat dels Illes Balears.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 29/09/2014

Data de publicació: 26/09/2014