Experts en prostitució femenina es troben a la UIB per estudiar com se'n poden millorar les estratègies d'intervenció

Acte d’inauguració
Dia: divendres, 10 de setembre de 2010
Hora: 16.30 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici G. M. de Jovellanos,
campus universitari, Palma

La senyora Fina Santiago, consellera d’Afers Socials, Promoció i Immigració del Govern de les Illes Balears; la senyora Lila Thomàs, directora de l’Institut Balear de la Dona; el senyor Jaume Perelló, membre del Comitè Organitzador del congrés; i el doctor Martí March, vicerector primer de Planificació i Coordinació Universitària de la UIB, inauguraran el congrés Bones Pràctiques en el Treball sobre Prostitució Femenina, que organitza el Grup d’Estudi Permanent sobre la Prostitució a les Illes Balears (GEPPIB).

Tot seguit, el senyor Diego Blázquez, assessor del Ministeri d’Igualtat, impartirà la conferència inaugural, «Pla integral de la lluita contra el tràfic d’éssers humans amb finalitats d’explotació sexual».

Congrés Bones Pràctiques en el Treball sobre Prostitució Femenina
Dies: 10 i 11 de setembre de 2010
Lloc: sala d’actes de l’edifici G. M. de Jovellanos,
campus universitari, Palma

Aquest congrés representa el resultat d’anys de feina conjunta entre les entitats i les diferents administracions públiques de les Illes Balears que tracten el fenomen de la prostitució a l’arxipèlag. Aquesta és la primera vegada que el congrés es realitza de manera presencial, després que les dues primeres edicions es fessin en línia. Enguany s’ha optat per la presencialitat amb l’objectiu que les persones i entitats que treballen directament amb la prostitució femenina puguin exposar en primera persona els treballs, les dificultats i les propostes de millora que hi pugui haver.

El congrés es durà a terme els dies 10 i 11 de setembre de 2010 a la sala d’actes de l’edifici G. M. de Jovellanos. L’organitzen el Grup d’Estudi Permanent sobre la Prostitució a les Illes Balears (GEPPIB), que està format per la UIB, l’Institut Balear de la Dona, la Creu Roja, les Adoratrius, el Centre d’Atenció a la Dona Casal Petit i l’Àrea d’Educació, Igualtat i Drets Cívis de l’Ajuntament de Palma. També hi col·laboren la Conselleria d’Afers Socials, Promoció i Immigració i el Ministeri d’Igualtat.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 10/09/2010

Data de publicació: 07/09/2010