Experimenta un estiu a Eivissa i Formentera tot aprenent mentre gaudeixes

XIV Universitat d'Estiu d'Eivissa i Formentera 

Aprendre d'Eivissa i Formentera mentre gaudeixes torna a ser possible una vegada més gràcies a la XIV Universitat d'Estiu d'Eivissa i Formentera.

Un total de cinc cursos a Eivissa i un a Formentera componen el programa d’experiències de les quals podràs gaudir del 7 al 12 d'aquest mes de setembre.

  • Música electrònica

El projecte de professors de música Cor Elèctric Balear (BEC) escenifica un espectacle musical new age de Pep Núñez que fusiona tres camps: música electrònica, espectacle audiovisual i dansa. 

  • No tot és festa: conèixer «l’altra» Eivissa

Quatre sortides didàctiques per conèixer aspectes bàsics de la història, la geografia, les activitats econòmiques, l’evolució urbana o el patrimoni de l’illa d’Eivissa.

  • Pinzellades de temes del moment (trending topics) de les TIC a l'educació

Les TIC a l’aula han de suposar una oportunitat renovada per transformar el sistema educatiu, i tenen sentit si suposen un augment de l’autonomia de l’aprenent i el desenvolupament de competències i habilitats, de la creativitat i la reflexió.

  • Qüestions de fiscalitat

Analitzarem el pes de la recaptació tributària en l'Administració i les rendes que provenen dels no residents per un cantó i, per l'altre, la regulació del lloguer turístic de vacances, especialment en el cas d'Eivissa.

  • Taller de relat en anglès

Experimentarem  i coneixerem les estructures bàsiques del relat a partir de lectures i pràctiques d'escriptura en anglès.

  • El patrimoni cultural de Formentera (Formentera)

Analitzarem com el patrimoni cultural de Formentera està molt condicionat per les dimensions reduïdes del territori, i destacarem la riquesa del patrimoni etnològic.

A més, la lliçó inaugural anirà a càrrec de Jordi Pereyra, graduat en Enginyeria Mecànica (Universitat Politècnica de Catalunya). El 2013 va començar a escriure el blog Ciencia de Sofá (http://cienciadesofa.com), amb la intenció de despertar l'interès per la ciència entre el públic que hi està menys familiaritzat.

T'ho perdràs?

Si vols tenir més informació i matricular-te en alguna d'aquestes activitats només has d'entrar a la pàgina web <http://cursosestiu.uib.cat/13_ueef/>, acudir a la Seu de la UIB a Eivissa i Formentera, de 9 a 14 hores, o telefonar al número 971 39 80 20 en el mateix horari.

Si, a més, coneixes algú a qui pugui interessar, no dubtis a passar-li aquest mateix correu que ara llegeixes.

Quina és la nostra filosofia?

La XIV Universitat d'Estiu d'Eivissa i Formentera és una nova oportunitat per fer de l'aprenentatge una activitat del període d'estiu. Promou la formació permanent entre els residents a les Pitiüses, i té la intenció d'atreure alumnes d'altres llocs perquè s'interessin per la nostra proposta acadèmica i vinguin per valors més enllà d'altres ja mundialment reconeguts.

La XIV Universitat d'Estiu d'Eivissa i Formentera compta amb la garantia de la Universitat de les Illes Balears, el Consell d'Eivissa, el Consell de Formentera i la Xarxa Vives

Notícia relacionada

 

Data de publicació: 17/06/2015