Experiències de Frontera, una reflexió sobre el fet migratori a les Illes Balears

La seu universitària de Menorca acollirà aquestes jornades els dies 6 i 7 de març, que volen ser un espai de diàleg i reflexió per tal de crear mecanismes que defensin els drets de les persones migrants 

En el marc de la XVI convocatòria d’ajuts per a accions d’educació per a una ciutadania global, la Universitat de les Illes Balears, a través de la Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat i el col·lectiu Caravana Obrint Fronteres, organitza les Jornades d’Experiència de Frontera. L’objectiu és reflexionar sobre el fet migratori a les Illes Balears i establir una xarxa de col·laboració i coneixements entre els agents socials implicats perquè donin una resposta adequada a les necessitats de les persones migrants i/o refugiades.

Les jornades tindran lloc els dies 6 i 7 de març de 2020 a la Seu universitària de Menorca. Aquesta trobada que neix de la inquietud i l’interès envers la realitat de les migracions a les illes Balears del col·lectiu Caravana Obrint Fronteres, que forma part d'una xarxa integrada per organitzacions del territori espanyol que reivindica la bona acollida i els drets de llibertat de moviments de totes les persones.

Podeu consultar la programació i els continguts de les jornades a la pàgina web de l’OCDS. L’activitat és oberta al públic en general i gratuïta, només cal inscripció prèvia a través del formulari disponible al web. 

Data de l'esdeveniment: 06/03/2020

Data de publicació: 26/02/2020