Estudiants de la República Dominicana cursaran màsters a la UIB arran de la signatura d'un conveni de col·laboració amb el Ministeri d'Educació dominicà

La senyora Ligia Amada Melo de Cardona, ministra d’Educació Superior, Ciència i Tecnologia de la República Dominicana, i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la Universitat de les Illes Balears, han signat un conveni de col·laboració per desenvolupar programes de col·laboració en els camps de la formació d’estudiants de postgrau.

Arran d’aquest acord, la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears becarà sis estudiants dominicans seleccionats per Ministeri d’Educació dominicà, per cursar estudis de màsters a la UIB. El Ministeri assumirà les despeses de manutenció i estada a Mallorca.

Per altra banda, la FUEIB posa a disposió del Ministeri d’Educació dominicà la seva experiència i coneixement en l’àmbit de la transferència de tecnologia de la universitat a l’empresa en el camp de la promoció de la implantació de tecnologia en el si de les empreses.

El conveni s’ha signat al Rectorat, el dia 14 de juliol, en el decurs de la visita de la ministra Ligia Amada de Melo a la UIB. L’acompanyà la senyora Angie Shakira Martínez-Tejera, ambaixadora dominicana d’Afers Acadèmics i Científics a Europa. Per part de la UIB, assistiren a la signatura el senyor Miquel Carrió, director de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears, i el doctor Víctor Cerdà, delegat de la Rectora per la innovació.

Data de publicació: 15/07/2010