Estudiants de Treball Social en pràctiques de cooperació al desenvolupament a El Salvador i Guatemala expliquen i analitzen la seva experiència en les Jornades Globalitzant Solidaritat

Dies: dimecres, 25 de febrer de 2009 (les jornades són del dimecres 25 al divendres 27)
Hora: 10 hores (inauguració)
Lloc: Aula Magna de l'edifici Guillem Cifre de Colonya,
campus universitari, Palma

Tindrà lloc la presentació de les Jornades Globalitzant Solidaritats: Joventut i desenvolupament comunitari a Centreamèrica, organitzades per un grup de nou estudiants de Treball Social de la UIB en pràctiques de cooperació al desenvolupament a El Salvador i Guatemala el curs 2007-2008. Els estudiants són: Pere Binimelis, Juan A. García Ferrer, Ana Belén Gil, Toni Mascaraque, Mar Mondéjar, Xisca Morro, Pablo Mougan, Enric Perelló i Borja Rosa.

Els estudiants, juntament amb la seva professora Fernanda Caro, decidiren donar a conèixer l'experiència i compartir-la amb tota la gent interessada en cooperació al desenvolupament.

Les jornades duraran tres dies, en què el joves explicaran com han viscut l'estada a El Salvador (dimecres) i a Guatemala (dijous), ho documentaran amb visionats de pel·lícules i documentals i participaran en taules rodones entre representants d'entitats cooperants en aquests països. El darrer dia, divendres, servirà per conèixer la política universitària en cooperació al desenvolupament, el pla director de cooperació de les Illes Balears i un taller sobre comerç just. Així mateix es faran activitats complementàries com un mercadet amb venda d'articles per recollir fons, una exposició de fotografies sobre les seves experiències (hall del Ramon Llull) i recollida de llibres usats per enviar al projecte Ruta Jove d'El Salvador.

Documents relacionats

Data de publicació: 25/02/2009