Estrena del llargmetratge «Ramon Llull»

La UIB i IB3 coprodueixen el projecte audiovisual impulsat per LADAT Studios i la Càtedra Ramon Llull amb la col·laboració del Consell de Mallorca i el Bisbat de Mallorca 

Dia: dissabte, 18 de juny de 2022
Hora: 19.30 hores
Lloc: Teatre Principal de Palma 

LADAT Studios i la Càtedra Ramon Llull han impulsat el llargmetratge Ramon Llull, un projecte audiovisual sobre la figura del savi il·luminat que han produït la Universitat de les Illes Balears i IB3 amb la col·laboració del Consell de Mallorca i el Bisbat de Mallorca.

El llargmetratge s’estrena el dissabte, 18 de juny, en una gala que tindrà lloc al Teatre Principal de Palma. Per assistir-hi, es poden reservar les entrades de manera gratuïta a través del web del Teatre Principal de Palma.

El llargmetratge d'animació Ramon Llull, d'una durada de 90 minuts, està ambientat al teatre Principal de Palma, en el qual Ramon Llull, a manera de monologuista, presenta al públic assistent la seva vida i obra, amb l'objectiu que la seva figura no quedi en l'oblit, sobretot per al segment més general de la societat.

Projecte

A propòsit del 700 aniversari de la mort de Ramon Llull, el 2016 la Universitat de les Illes Balears (UIB), a través de la unitat LADAT d'animació i tecnologies audiovisuals i la Càtedra Ramon Llull, va emprendre el projecte de realització de la sèrie Ramon Llull amb el ferm objectiu de donar a conèixer la figura de Ramon Llull a estudiants i al públic en general. Es va acabar el 2018 i s’estrenà el 2019 a IB3, una de les coproductores.

 

El 2019, amb l'objectiu de completar la sèrie, LADAT Studios (empresa derivada de la UIB) i la Càtedra Ramon Llull van decidir emprendre el projecte de realització del llargmetratge objecte de l'estrena, en el qual la UIB i IB3 han actuat de coproductores i el Bisbat de Mallorca i el Consell Insular de Mallorca com a entitats col·laboradores. 

Data de l'esdeveniment: 18/06/2022

Data de publicació: 17/06/2022