Espais oberts durant el període d'exàmens

La UIB amplia els horaris d'obertura de diverses aules d'estudi i biblioteques fins al 8 de febrer  

Durant el període d'exàmens del primer semestre, la Universitat de les Illes Balears manté tot un seguit d'espais oberts per posar a l'abast de la comunitat universitària una sèrie de serveis. A més dels espais oberts durant l'horari habitual al llarg del curs acadèmic, fins al 8 de febrer els alumnes també poden fer ús dels espais següents:  

Campus universitari

a) Aules d'estudi obertes cada cap de setmana i els festius

  • Edifici Mateu Orfila i Rotger (de 9 a 21 hores): aules 2, 3, 4 i aula d'informàtica. Si és necessari, també hi haurà a disposició dels alumnes l’aula 11.
  • Edifici Anselm Turmeda (de 9 a 20 hores): aules 4A, 4B i aula d'informàtica.

b) Biblioteca

  • La biblioteca de l'edifici Ramon Llull romandrà oberta els caps de setmana del període d'exàmens de 8 a 20.45 hores (13 i 14, 21, 27 i 28 de gener i 3 i 4 de febrer).

Sa Riera

  • L'edifici Sa Riera roman obert cada dia (inclosos els festius i els caps de setmana) i durant el període d'exàmens amplia el seu horari: de les 8 del matí a les 3 de la matinada. A més de la sala d'estudi i l'aula d'informàtica,els alumnes poden disposar de cinc aules, segons la disponibilitat (tres més que el curs passat).

Seu d'Eivissa i Formentera

  • Del 14 de gener al 4 de febrer, la biblioteca romandrà oberta de dilluns a divendres entre les 8 i les 23 hores, i els dissabtes de 9 a 21 hores.

Seu de Menorca

  • Durant tot el curs acadèmic, la biblioteca roman oberta de dilluns a divendres entre les 8 i les 21 hores.

Altres espais

Enllaços d'interès

Data de publicació: 16/01/2018