Es posa en marxa a la UIB el servei de préstec de lectors de llibres electrònics

El Servei de Biblioteca i Documentació de la Universitat de les Illes Balears (UIB) ha engegat un nou servei de préstec de lectors de llibres electrònics per a la comunitat universitària, que estan disponibles a la biblioteca de l’edifici G. M. de Jovellanos del campus universitari. Els alumnes, el personal d’administració i serveis (PAS) i el personal docent i investigador (PDI) de la UIB podran accedir al préstec dels dos lectors de llibres electrònics Kindle que ScienceDirect ha lliurat a la UIB.

Els lectors es prestaran de dilluns a divendres, de 8 a 21 hores, per un termini de set dies, que es pot renovar, sempre que els altres usuaris no n’hagin fet una reserva. Els usuaris que sol·licitin el préstec podran descarregar al lector els llibres que necessitin, ja que els lliuraran un cable USB per connectar als seus ordinadors personals, a més dels prop de 9.000 llibres electrònics que el Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB posa a l’abast de la comunitat universitària.

Aquest tipus de lectors de llibres electrònics accepten documents en formats PDF, TXT, MOBI i AZW, tot i que es recomana el format MOBI per a una lectura més còmoda. Hi ha programari gratuït per convertir el format dels arxius.  

Documents relacionats

Data de publicació: 18/06/2012