És necessària la llei de memòria històrica? La UIB enceta Zona Debat, un espai públic per al debat social

Josep Vendrell, secretari de Relacions Institucionals i Participació de la Generalitat de Catalunya, i Margalida Capellà, professora de Dret Internacional de la UIB polemitzaran sobre l'actual llei de memòria històrica

Dia: dimecres, 29 d'octubre
Hora: 19 h
Lloc: sala d'actes de Sa Riera,
carrer de Miquel dels Sants Oliver, 2. Palma

El senyor Josep Vendrell, secretari de Relacions Institucionals i Participació de la Generalitat de Catalunya, i la doctora Margalida Capellà, professora de Dret Internacional de la Universitat de les Illes Balears i membre de l'Associació per la Recuperació de la Memòria Històrica de Mallorca, protagonitzaran el debat És necessària la llei de memòria històrica?.

Aquesta és la primera activitat del cicle Zona Debat, una iniciativa del Vicerectorat de Projecció Cultural de la UIB que pretén dos objectius: acostar a la comunitat universitària temes candents de la realitat universitària i social i obrir un espai públic de participació i debat. El debat serà moderat per la periodista de Televisió Espanyola Conxa Rossillo.

A més dels debats públics programats cada mes, la UIB ofereix un curs en tècniques de debat pensat per a l'entrenament de les competències d'anàlisi de la realitat, planificació del discurs, síntesi dels continguts, exposició i argumentació. D'entre els participants en aquest curs sorgirà l'equip d'estudiants que representarà la UIB a la propera Lliga de Debat Universitari de la Xarxa Vives d'Universitats.

Data de publicació: 29/10/2008