Els representants de l'Ajuntament de Capdepera es reuneixen amb el Rector amb la voluntat de crear una Càtedra

El senyor Rafel Fernández, Batlle, i el senyor Pere Terrassa, regidor d’Educació de l’Ajuntament de Capdepera, s’han reunit avui amb el Rector de la UIB, el doctor Llorenç Huguet, i amb el doctor Jordi Llabrés, vicerector d’Innovació i Relacions Institucionals.

Fa sis anys que l’Ajuntament de Capdepera gestiona uns ajuts que ofereixen empreses del municipi a joves de la zona que estudien a la UIB, sota la coordinació del doctor Bartolomé Deyà, degà de la Facultat de Turisme de la UIB. Any rere any augmenten els ajuts i les entitats que volen col·laborar. En aquests moments hi ha 11 empreses/entitats que donen 33 ajuts de 1.200 euros per alumne. I ara, atès l’èxit de la proposta, es parla també de la possibilitat de crear ajuts per a estudiants de màster.

A la reunió han parlat també de la possibilitat de finançar i promoure algun projecte de recerca en l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat que alhora podria suposar la creació d’una Càtedra entre l’Ajuntament de Capdepera i la Universitat de les Illes Balears.

Data de publicació: 22/06/2017