Els processos urbans a Amèrica llatina protagonitzen un cicle de la Càtedra d’Estudis Urbans de la UIB

Els ponents són Beatriz Magaloni, guanyadora del prestigiós Premi Estocolm de Criminologia de 2023, i Alberto Díaz Cayero, director del Center for Latin American Studies de la Universitat de Stanford 

La Càtedra d’Estudis Urbans de la Universitat de les Illes Balears ha organitzat el cicle de conferències Procesos y lecciones desde la ciudad latinoamericana. Construcción territorial y gobernanza socio-urbana, que tindrà lloc a Maó el dijous, 5 d’octubre, i a Palma el divendres, 6 d’octubre.

En el marc d’aquest cicle, la doctora Beatriz Magaloni, professora de la Universitat de Stanford i guanyadora del prestigiós Premi d’Estocolom de Criminologia de 2023, màxim guardó equivalent al Nobel en aquesta disciplina, impartirà la conferència «Órdenes sociales, policía y gobernanza en Río de Janeiro».

Tot seguit, el doctor Alberto Díaz Cayeros, professor de la Universitat de Stanford i director del Center for Latin American Studies, impartirà la conferència «Poder y territorialidad indígena en la Ciudad de México: El legado étnico de los tecpán en el mapa de 1550».

Les conferències s’impartiran primer a Menorca, el dijous, 5 d’octubre, a les 20 hores, a la seu de l’Institut Menorquí d’Estudis, a Maó. La sessió tindrà una segona edició l’endemà a Palma, el divendres, 6 d’octubre, a les 20 hores, a Ca n’Oleo.

Data de l'esdeveniment: 05/10/2023

Data de publicació: 04/10/2023