Els degans de Fisioteràpia i d'Economia i Empresa es reuneixen a la UIB

La Universitat acull la XIII Jornada de la Conferència Nacional de Degans de Facultats de Fisioteràpia i la Reunió de la Conferència Espanyola de Degans d’Economia i Empresa 

Inauguració de la Conferència Nacional de Degans de Facultats de Fisioteràpia
Dia: dijous, 5 de juny de 2014
Hora: 16 hores
Lloc: sala d’actes de Son Lledó, campus universitari, Palma 

Tindrà lloc l’acte d’inauguració de la XIII Jornada de la Conferència Nacional de Degans de Facultats de Fisioteràpia. Hi intervindran el president de la Conferència Nacional de Degans de Facultats de Fisioteràpia, senyor Manuel Gutiérrez; la subdirectora general de Títols i Reconeixements de Qualificacions del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, senyora Margarita de Lezcano-Múgica; el director general d’Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement, doctor Miquel Deyà; el vicedegà de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la UIB, doctor Carlos Moreno; i el vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable de la UIB, doctor Antoni Aguiló.

A la conferència hi assistiran els degans de les facultats de Fisioteràpia de les universitats espanyoles i s’hi tractaran diversos aspectes relacionats amb els estudis de Fisioteràpia, com ara els pròxims canvis normatius sobre els estudis de tercer cicle universitari o sobre el reconeixement de títols.

Inauguració de la Conferència Espanyola de Degans d’Economia i Empresa
Dia: dijous, 5 de juny de 2014
Hora: 16.30 hores
Lloc: Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma 

Tindrà lloc l’acte d’inauguració de la Reunió de la Conferència Espanyola de Degans d’Economia i Empresa. Hi intervindran la presidenta de la Conferència Espanyola de Degans d’Economia i Empresa, senyora Ana María López; el degà de la Facultat d’Economia i Empresa de la UIB, doctor Andreu Sansó; i el vicerector d’Economia i Infraestructures de la UIB, doctor David Pons.

A la conferència hi assistiran els degans de les facultats d’Economia i Empresa de les universitats espanyoles i s’hi tractaran aspectes relacionats amb els estudis de grau, màster i doctorat que s’imparteixen en aquestes facultats.  

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 05/06/2014

Data de publicació: 04/06/2014