Els curtmetratges del LADAT de la UIB es projectaran a la Sala Augusta abans de l'emissió de les pel·lícules en cartellera

Els curtmetratges de la Unitat d’Animació i Tecnologies Audiovisuals (LADAT) de la Universitat de les Illes Balears (UIB) s’exhibiran als cinemes Augusta abans de l’emissió de les pel·lícules en cartellera, a partir de demà, divendres, 8 de juny de 2012.

L’acord a què han arribat la Sala Augusta i el LADAT permetrà obrir un nou canal de difusió dels curtmetratges elaborats pels alumnes i personal de la Unitat, molts dels quals han rebut reconeixements nacionals i internacionals. Així mateix, se cerca recuperar la tradició de les sales cinematogràfiques d’exhibir un curtmetratge abans de la pel·lícula. 

El LADAT produeix curtmetratges d’animació en dues i tres dimensions, la realització dels quals és a càrrec de l’equip de formació de la Unitat i dels alumnes del Màster MA ISCA, que s’imparteix a la UIB des de fa 24 anys.

La col·laboració s’estrena amb l’emissió d’Ella

A partir de demà s’exhibirà als cinemes Augusta, abans de les pel·lícules en cartellera, el curtmetratge Ella, nominat als premis Goya 2012 en la categoria de millor curtmetratge d’animació, com també en altres 13 festivals internacionals de curtmetratges. Cada dos divendres els cinemes Augusta estrenaran un nou curtmetratge del LADAT.

L’acord l’han presentat el senyor Joan Salas, gerent de la Sala Augusta, i el senyor Juan Montes de Oca, director del LADAT de la UIB. Els dos han mostrat satisfacció per aquesta iniciativa, que cerca enriquir el coneixement i el gust pel cinema de ficció digital, sense que això suposi cap despesa addicional per als espectadors. 

 

Documents relacionats

           Informatiu Balear ->> notícia minut <00.14.54>

Data de l'esdeveniment: 07/06/2012

Data de publicació: 06/06/2012