Els alumnes representants de les facultats de Psicologia de tot l'Estat es reuneixen a Mallorca

66 alumnes de més de 30 universitats participen en la XLVI Assemblea d’Estudiants de Psicologia del 6 al 8 de novembre de 2015 

Inauguració
Dia: divendres, 6 de novembre de 2015
Hora: 10 hores
Lloc: Hotel Amic Horizonte, c/ de Vista Alegre, 1, Palma 

Tindrà lloc la inauguració de la XLVI Assemblea d’Estudiants de Psicologia. Hi intervindran el degà del Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears, senyor Javier Torres; el president del Consell d’Estudiants de la UIB, senyor Ares Fernández; el degà de la Facultat de Psicologia, doctor Albert Sesé; i la vicerectora d’Alumnes, Titulats i Ocupabilitat, doctora Margalida Payeras.

Al llarg dels dies 6, 7 i 8 de novembre, l’Assemblea d’Estudiants de Psicologia reunirà 66 alumnes representants de gairebé totes les facultats de Psicologia de l’Estat, per tractar temes relacionats amb la regulació dels estudis de Psicologia i les seves sortides professionals. L’Assemblea l’organitzen conjuntament l’Associació de Representants de Psicologia (ARP) de la UIB i el Col·lectiu d’Estudiants de Psicologia (CEP-PIE), que agrupa els alumnes representants de les facultats de Psicologia de tot l’Estat.  

Data de l'esdeveniment: 06/11/2015

Data de publicació: 04/11/2015