Els alumnes del Màster en Formació del Professorat s’incorporen a les aules en la modalitat de presencialitat adaptada

La Comissió Acadèmica del Màster en Formació del Professorat de la UIB ha acordat mantenir el 17 de febrer com a data perquè els alumnes de Mallorca, Menorca i Eivissa s’incorporin a les classes en la modalitat de presencialitat adaptada. Durant dues setmanes, i com a passa prèvia al començament de les pràctiques presencials al mes de març, els alumnes han d’assistir a classe per completar la seva formació i desenvolupar diferents activitats en grup que afavoreixen l’aprenentatge. En aquest període, el percentatge de presencialitat a l’aula serà entre el 22 i el 50 per cent, en funció de l’assignatura.

En el moment de matricular-se al màster, els estudiants ja varen ser informats de les característiques del curs: en línia als mesos de novembre a gener i presencial a les aules del 4 de febrer al 4 de març. No obstant això, i per les dades sanitàries que presentaven les Illes després de les festes de Nadal, la Comissió Acadèmica va decidir prolongar les classes en línia i va fixar el retorn a les aules el dia 17 de febrer.

Des de l’inici del curs, el passat mes de setembre, no s’ha produït cap brot a les instal·lacions universitàries de la UIB, on les classes s’han desenvolupat en règim de presencialitat adaptada, cosa que confirma que, si s’apliquen les mesures de distància i d’higiene, ser present a l’aula és segur. 

Data de publicació: 15/02/2021