Els alumnes de secundària demostraran els seus coneixements a les olimpíades organitzades a la UIB

Un any més, els alumnes de secundària de les Illes Balears tenen una cita amb el coneixement a les olimpíades organitzades a la UIB. El curs 2018-19 farem quatre miniolimpíades per a quart d’ESO, desset olimpíades per a segon de batxillerat, una per a primer de batxillerat i dues de mixtes per a primer i segon de batxillerat.

El passat 10 de gener va començar el cicle d’olimpíades amb la LV Olimpíada de Matemàtiques, que va comptar amb la participació de 76 alumnes de Mallorca, Menorca i Eivissa. Aquest divendres, 1 de febrer, és el torn de la segona, la XIV Olimpíada de Biologia, en la qual està previst que participin 166 alumnes de les quatre illes.

Com a novetat, enguany s'han incorporat l’Olimpíada de Llengua i Literatura Castellanes i hem recuperat la d’Alemany com a Segona Llengua Estrangera.

El curs passat, un total de 2.006 estudiants participaren en les proves, 1.592 dels quals eren de Mallorca; 187, de Menorca, i 227, d’Eivissa i Formentera.

Des de fa anys, les olimpíades es poden dur a terme gràcies a un conveni de col·laboració subscrit entre la Conselleria d'Educació i Universitat i la Universitat de les Illes Balears per a l'organització conjunta de les proves. A més, cal destacar que totes estan incloses a l’oferta d’activitats Seràs UIB del Programa d’Orientació i Transició a la Universitat (PORT-UIB).

Podeu consultar el calendari de les proves a la pàgina web de PORT-UIB. 

Data de publicació: 31/01/2019