Els alumnes de la UIB podran fer les pràctiques externes a la Banca March

Signatura d’un conveni de col·laboració amb l’entitat financera per fer possible una convocatòria de beques per als alumnes de la UIB 

Dia: dijous, 26 de juny de 2014
Hora: 13.30 hores
Lloc: seu de la Banca March,  avinguda d'Alexandre Rosselló, 8, Palma 

El Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet, i el conseller delegat de la Banca March, senyor José Nieto de la Cierva, han signat un conveni de col·laboració per fer possible que els alumnes de la Universitat de les Illes Balears puguin dur a terme les pràctiques externes dels seus estudis a la Banca March. 

També hi han assistit el degà de la Facultat d’Economia i Empresa, doctor Andreu Sansó; el vicedegà de la Facultat d’Economia i Empresa, doctor Alfredo Martín, i la gerent de la UIB, senyora Antònia Fullana. 

Gràcies al conveni amb la Banca March, els alumnes de la UIB que hagin cursat com a mínim el 50 per cent dels crèdits de la titulació podran accedir a una convocatòria de beques per realitzar les pràctiques externes dels estudis en departaments o serveis de la Banca March. 

Les pràctiques externes són una activitat de naturalesa formativa realitzada pels estudiants de la Universitat i supervisada per la UIB. L'objectiu és permetre a l'alumnat aplicar i complementar els coneixements adquirits en la seva formació acadèmica i afavorir l'adquisició de competències que el preparin per a l'exercici d'activitats professionals i facilitin la seva ocupabilitat. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 26/06/2014

Data de publicació: 27/06/2014