"Ella", seleccionada als premis Goya al millor curtmetratge d'animació

El curtmetratge, realitzat per la Unitat d’Animació i Tecnologies Audiovisuals (LADAT) de la UIB, es projectarà divendres al ParcBIT

L’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d’Espanya, ha seleccionat avui el curtmetratge Ella com un dels 10 precandidats als premis Goya al guardó al millor curtmetratge d’animació.

Ella és un film d’animació en tres dimensions escrit i dirigit per Juan Montes de Oca i produït per la Unitat d’Animació i Tecnologies Audiovisuals de la Universitat de les Illes Balears, (LADAT), de la qual Juan Montes de Oca és també el director. Es tracta d’una història d’amor situada al centre monumental de Palma i a la ciutat de Nova York.

El curtmetratge, de 19 minuts de durada, ha estat realitzat per l’equip del LADAT amb les més avançades tècniques d’animació audiovisual en tres dimensions. El LADAT és un centre de formació, investigació, innovació i creació audiovisual per animació que ha obtingut, al llarg dels seus 23 anys d’existència, importants reconeixements internacionals.

Dels 10 curtmetratges seleccionats avui en sortiran quatre que seran els finalistes nominats als premis Goya que atorga l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d’Espanya, que enguany celebra el seu vint-i-cinquè aniversari. La gala dels Goya es farà el dia 19 de febrer de 2012 al Palau Municipal d’Esports de Madrid.

Ella es va preestrenar el passat dia 21 de novembre al Museu Es Baluard de Palma. Passat demà, dia 2 de desembre, a les 19 hores es projectarà a la sala d’actes del ParcBIT de Palma.

Documents relacionats

  • TVE

            Informatiu Balear ->> notícia minut <00.21.55>

Data de publicació: 30/11/2011