El vídeo ¿Mandarinas? guanya el concurs Tu Punto, a la UIB

Les autores són les alumnes de la UIB Núria Pou Mas, Núria Pros Rosselló, Catalina Pons Jover, Júlia Martínez Nicolau i Laura Seguí Collado

Les alumnes Núria Pou Mas, Núria Pros Rosselló, Catalina Pons Jover, Júlia Martínez Nicolau i Laura Seguí Collado han estat les guanyadores del premi especial de la Universitat de les Illes Balears de la novena edició del concurs estatal de vídeos del programa Tu Punto, del Pla Nacional sobre Drogues. 

El guardó els ha estat lliurat pel Rector, doctor Llorenç Huguet, i el vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable, doctor Antoni Aguiló. L’acte ha tingut lloc en línia i també hi han pres part la Delegada de Govern per al Pla Nacional sobre Drogues, M. Azucena Martí, un representant de la REUPS (Xarxa Espanyola d'Universitats Promotores de Salut), els alumnes guanyadors, una autoritat acadèmica de cada centre i un representant del jurat del concurs.

En aquesta novena edició del concurs de vídeos del programa Tu Punto, finançat pel Pla Nacional sobre Drogues del Ministeri de Sanitat i que compta amb l'adhesió de 57 universitats, hi han competit 68 vídeos, creats per alumnes de 37 centres educatius (31, d'universitats i 6, de centres d'ensenyament postobligatori) de 13 comunitats autònomes. D’estudiants de la UIB, hi han participat 8 vídeos.

Data de publicació: 06/10/2020