«El sector públic a l'economia del segle XXI», conferència de Guillem López Casasnovas

Dia: dijous, 7 de febrer de 2019
Hora: 17 hores
Lloc: aula AV07 de l'edifici Guillem Cifre de Colonya, campus universitari, Palma 

El doctor Guillem López Casasnovas pronunciarà a la Universitat de les Illes Balears la conferència «El sector públic a l’economia del segle XXI».

Guillem López Casasnovas (Ciutadella, 1955) és catedràtic d’Economia per la Universitat Pompeu Fabra. Va ser premi extraordinari de la Llicenciatura d’Economia, l’any 1978, i també es va llicenciar en Dret, l’any 1979, a la Universitat de Barcelona. Va obtenir el doctorat en Economia Pública l'any 1986, a la Universitat de York.

Des de l’any 2005 és conseller independent del Consell de Govern del Banc d’Espanya i membre del Consell Assessor per a la Reactivació Econòmica i del Creixement (CAREC), organisme depenent de la Generalitat de Catalunya. López Casasnovas també és membre dels consells assessors del Ministeri de Sanitat, des de l’any 2000, i de les conselleries homònimes de Catalunya i les Illes Balears, des de l’any 2001. 

Aquesta activitat s’emmarca en el mòdul IV, Responsabilitat i Sostenibilitat en la Gestió Pública, del Màster en Gestió de Polítiques Públiques. Títol propi de la UIB (66 ECTS), ofert per la Universitat de les Illes Balears a través d’UIBTalent Formació Avançada, amb la col·laboració del Consell de Mallorca i de la Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques del Govern de les Illes Balears.  

Data de l'esdeveniment: 07/02/2019

Data de publicació: 05/02/2019