El projecte UIB Campus Saludable rep el segon premi de l'Estratègia NAOS

L'Estratègia per a la Nutrició, l'Activitat Física i la Prevenció de l'Obesitat (NAOS) convoca cada any aquests premis

L’Estratègia NAOS és una plataforma elaborada pel Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat i coordinada per l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària (AESA) i la Direcció General de Salut Pública, Qualitat i Innovació. Té com a objectiu incloure i impulsar totes les iniciatives que contribueixin a aconseguir el canvi social en la promoció d’una alimentació saludable i en la prevenció del sedentarisme, per tal d’invertir la tendència ascendent de la prevalença d’obesitat, i així reduir la morbiditat i mortalitat de les malalties cròniques.

Els Premis Estratègia NAOS tenen com a finalitat reconèixer, i donar major visibilitat, als programes que contribueixin a la prevenció de l'obesitat mitjançant la promoció d'una alimentació saludable i/o de la pràctica d'activitat física regular.

El projecte UIB Campus Saludable es va presentar a la convocatòria d’aquests premis amb les actuacions dels últims tres anys sobre promoció de l’alimentació saludable, sota el títol: «Alimentando tu salud. Promoción de la alimentación saludable y sostenible en la comunidad universitaria».

La modalitat en la qual es va presentar fou el Premi Estratègia NAOS a la promoció de l’alimentació saludable en l’àmbit familiar i comunitari.

UIB Campus Saludable ha rebut el primer accèssit per la seva tasca en alimentació saludable.

Descarrega el projecte complet

Documents relacionats

Data de publicació: 06/04/2017