El professor de la UIB Antonio Fernández Coca, guanyador de la sisena edició del concurs d'Universia OpenCourseWare

El professor de la UIB doctor Antonio Fernández Coca ha guanyat la VI edició dels premis del Ministeri d’Educació, Cultura i Esports - Universia a la iniciativa OpenCourseWare (OCW). El lliurament del premi va tenir lloc ahir vespre a Màlaga, en el decurs de la Junta d’Accionistes d’Universia.

Els premis OCW són una iniciativa que promou i guardona la difusió en obert dels materials docents, estructurats en assignatures, que utilitzen els professors de les universitats espanyoles, i que corresponen a un pla d’estudis vigent.

A l’edició 2012 a la iniciativa OCW hi optaven 70 assignatures de 15 universitats. El guanyador del premi ha estat el doctor Antonio Fernández Coca, professor del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la UIB, de l’àrea d’Expressió Gràfica en Arquitectura. El premi, dotat amb 7.000 euros, n'atorga 2.500 a l’oficina OCW de la Universitat de les Illes Balears.

Fernández Coca és professor de la UIB des de 1995 en l'àrea d’Expressió Gràfica Arquitectònica.

És llicenciat en Belles Arts (1989, Universitat de Sevilla); Master of Arts in Image Synthesis and Computer Animation (Universitat de Middlessex - UIB - MaISCA 1991), doctor en Informàtica (2003) i professor titular d’Expressió Gràfica Arquitectònica (1995).

Imparteix l'assignatura Expressió Gràfica en Edificació en els estudis de grau d’Enginyeria de l'Edificació a la Universitat de les Illes Balears.

És autor de l'estratègia d'ensenyament DOCÈNCIA 4.0.

Com a eina de motivació a l'alumne, també dirigeix, compila i coordina els continguts del web <http://ExpresionGrafica.es>, un lloc web que complementa i ajuda en l'aprenentatge, enfocat directament a l'assignatura esmentada, i que comparteix els continguts de forma oberta seguint les normes de Creative Commons.

Enllaços relacionats:

Documents relacionats

Data de publicació: 03/05/2013