El primer concurs de testimonis #voluntariatUIB ja té vídeo guanyador

#voluntariatUIB 

Un total de 9 vídeos de diferents entitats han participat en aquest concurs que, el passat dia 5 de desembre, amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat, es va posar en marxa des del Portal de voluntariat UIB per conèixer el testimoni de persones voluntàries i animar altra gent a sumar-s’hi.

El testimoni guanyador, amb més “m’agrada” a Twitter, ha estat el presentat per INeDITHOS, un projecte dirigit a nins i nines que per condicions mèdiques i de salut viuen a l'Hospital Universitari Son Espases amb l'objectiu de millorar la seva qualitat de vida i de les seves famílies; i que també realitza intervenció domiciliària amb infants i joves amb malalties rares.

Volem agrair la participació de totes les persones que han compartit els seus vídeos a través de Twitter i ens han donat l’oportunitat de conèixer diferents possibilitats per dur a terme la nostra col·laboració com a voluntaris/àries.

Compartim amb vosaltres aquests testimonis i us animam a col·laborar-hi:

Per rebre demandes de voluntariat d’aquestes i més entitats que coincideixin amb el teu perfil, registra’t al Portal de voluntariat UIB. Anima’t!

Notícies relacionades

 

Data de publicació: 01/02/2017