El president del Tribunal Constitucional clausura el Seminari de Professors de la Facultat de Dret

El doctor Francisco Pérez de los Cobos va ser catedràtic de Dret del Treball i degà de la Facultat de Dret de la UIB

El president del Tribunal Constitucional, doctor Francisco Pérez de los Cobos, ha clausurat avui, 29 de maig, el Seminari de Professors de la Facultat de Dret de la Universitat de les Illes Balears del curs acadèmic 2014-15, en el marc del qual ha impartit la ponència «La interpretació constitucional».

El doctor Pérez de los Cobos s’ha reunit abans del seminari amb el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; el Secretari General de la UIB, doctor Pedro Grimalt; el degà de la Facultat de Dret de la UIB, doctor Francisco López-Simó; el director del Departament de Dret Privat, doctor Anselmo Martínez; el vicedegà de la Facultat de Dret, doctor Erik Monreal; i el director del Seminari de Professors de la Facultat de Dret, doctor José Ángel Torres Lana.

El doctor Pérez de los Cobos es va incorporar a la UIB com a professor titular l'any 1993, va ser catedràtic de Dret del Treball entre 1994 i 1997, i degà de la Facultat de Dret entre 1995 i 1997. Des de l’any 2010 és membre del Tribunal Constitucional, òrgan que presideix des de 2013.

Data de publicació: 29/05/2015