El president de les Illes Balears i la rectora de la UIB inauguraran l'ampliació de l'edifici Ramon Llull i de la Facultat de Ciències de la UIB

Les obres s'han dut a terme en el marc d'un protocol de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i la UIB pel foment d'infraestructures universitàries

Dia: dilluns, 18 de febrer de 2008
Hora: 10.30 hores
Lloc: a l'entrada de l'edifici Ramon Llull,
campus universitari, cra. de Valldemossa, km 7.5, Palma

Tindrà lloc l'acte d'inauguració de l'ampliació de l'edifici Ramon Llull i de l'ampliació de la Facultat de Ciències de la UIB (unió dels edificis Mateu Orfila i Rotger i Guillem Colom Casasnovas en un sol edifici).

La inauguració serà a càrrec del senyor Francesc Antich, president de les Illes Balears, la senyora Bàrbara Galmés, consellera d'Educació i Cultura, i la doctora Montserrat Casas, rectora de la Universitat de les Illes Balears.

També hi assistiran el senyor Pere Joan Brunet, degà de la Facultat de Filosofia i Lletres, i el doctor Antoni Miralles, degà de Facultat de Ciències, entre d'altres autoritats.

Protocol de l'acte

-10.30 hores: Arribada de les autoritats a la porta principal de l'edifici Ramon Llull del campus universitari.

-Parlaments de la rectora de la UIB i del president de les Illes Balears i descobriment d'una placa commemorativa .

-Recorregut per les instal·lacions noves de l'edifici, acompanyats dels arquitectes responsables del projecte.

-Descobriment d'una placa commemorativa a la Facultat de Ciències.

-Recorregut per les instal·lacions noves que uneixen els dos edificis que formen la Facultat de Ciències de la UIB, el Mateu Orfila i Rotger i el Guillem Colom Casasnovas. L'arquitecte responsable explicarà l'obra.

-Cafè i final de l'acte.


Enllaços relacionats: COFIU

Documents relacionats

Data de publicació: 18/02/2008