«El nou pensament de les ciutats» a Diàlegs per a un Abisme

Amb Maria Rodó-Zárate i Magdalena Jaume 

Dia: dijous 7 d’abril de 2022
Hora: 20 hores
Lloc: Espai El Tub, carrer de l’Institut Balear, 2, plaça del Tub, Palma

Activitat de franc. Per reservar plaça, pitjau a aquest enllaç. 

L’activitat estarà moderada per Cristina Llorente, arquitecta i fundadora d’Arquitectives, un projecte que dona la possibilitat als infants d’adquirir una nova manera de veure el món, proposant-los la iniciació en la cultura arquitectònica i urbanística mitjançant activitats diverses. En aquesta conversa, participaran Maria Rodó-Zárate, professora Serra Húnter a la Universitat de Barcelona, i Magdalena Jaume, doctora en Belles Arts i professora del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques de la UIB.

Hi ha un espectacle relacionat amb aquest acte, que s’estrena el dissabte 9 d’abril a l’Espai El Tub. Es titula Aquell carrer i intervenen Toni Gomila i Catalina Florit, dirigits per Ferran Utzet. Pots comprar-ne les entrades aquí.
 
El títol del cicle, Diàlegs per a un Abisme, fa referència al tema central de l’edició 2021-22 del Torneig de Dramatúrgia / Festival de la Paraula, que organitza Produccions de Ferro. La intenció és parlar de les dificultats que hi ha per a la comunicació en la societat actual, en què l'excés d’informació limita la capacitat d’escoltar.
 
Trobareu tota la informació a l’enllaç VIII Torneig de Dramatúrgia de les Illes Balears / Festival de la Paraula. 

Data de l'esdeveniment: 07/04/2022

Data de publicació: 31/03/2022