«El lideratge infermer d'impacte: Habilitats i recursos»

La Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia organitza un curs per millorar les competències de lideratge i comunicació dels professionals de la infermeria 

En el marc de les activitats organitzades amb motiu de l’Any Internacional de la Infermera i la Comare, la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la UIB ha organitzat el curs «El lideratge infermer d’impacte: Habilitats i recursos», que s’impartirà els dies 13, 14, 18 i 19 d’octubre a l’edifici de Sa Riera.

El curs tractarà aspectes relacionats amb les competències clau pel lideratge, centrades de manera específica en el cas dels professionals de la infermeria. Aquest curs s’adreça especialment a aquells que ja exerceixen càrrecs de gestió o tenen interès a aprofundir en aquest camp; i també als qui hores d’ara cursin programes de màster o doctorat a la UIB.

La Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia s’ha compromès des del principi amb la campanya Nursing Now i amb el Repte Nightingale, i és una de les institucions promotores, juntament amb la Conselleria de Sanitat i el Col·legi d’Infermeres i Infermers de les Illes Balears, del Comitè Nursing Now Balears. Un dels objectius més importants que tenen en comú aquestes iniciatives és promoure el lideratge infermer a través de la inclusió d’aquests professionals en els àmbits de presa de decisions i augmentar la seva formació en competències de lideratge, especialment entre els infermers i infermeres que tenen menys de trenta-cinc anys. 

Data de l'esdeveniment: 13/10/2020

Data de publicació: 29/09/2020