El futur de les facultats de medicina, a debat

Els estudis de Ciències de la Salut, l’acreditació i la contractació del professorat i les figures contractuals amb vinculació sanitària centraran la jornada organitzada per la Facultat de Medicina de la UIB i la Direcció General de Política Universitària i Recerca 

La Facultat de Medicina de la Universitat de les Illes Balears i la Direcció General de Política Universitària i Recerca del Govern de les Illes Balears organitzen la jornada «El futur de les facultats de medicina», que tindrà lloc el dijous 16 de març a l’Hospital Universitari Son Espases.

S’hi tractaran temàtiques relacionades amb els estudis de Ciències de la Salut. Els punts principals giraran al voltant de l’acreditació i contractació del professorat i les figures contractuals amb vinculació sanitària.

Hi intervindran, entre d’altres, José Manuel Pingarrón, secretari general d’Universitats del Ministeri; María Sopeséns, de l’Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA); María del Carmen Fariñas, presidenta de la Comissió B7 d’ACADEMIA; José Pablo Lara, president de la Conferència Nacional de Degans de les Facultats de Medicina Espanyoles; Mar Roselló, directora de Gestió i Pressupostos de l'IB-Salut; Josep Lluís Pons. director general de Política Universitària i Recerca;  Antoni Bordoy, vicerector de Personal Docent i Investigador de la UIB; Margalida Gili, vicedegana de la Facultat de Medicina de la UIB i  Miquel Roca, degà de la Facultat de Medicina de la UIB.

L’esdeveniment tindrà lloc el dijous 16 de març entre les 10 i les 14 hores a la sala d’actes de l’Hospital Universitari Son Espases (Mòdul L, primer pis). Al web de la  Direcció General de Política Universitària i Recerca es pot confirmar l’assistència mitjançant el formulari d’inscripció i consultar-hi el programa de la jornada.

En la jornada també col·laboren l'Hospital Universitari Son Espases, la Conselleria de Salut i Consum – IB-Salut i l’Agència de Qualitat Universitària de les Illes Balears (AQUIB). 

Data de l'esdeveniment: 16/03/2023

Data de publicació: 06/03/2023