El doctor Onofre Martorell ingressa com a acadèmic numerari de la Reial Acadèmia de Ciències Econòmiques i Financeres

El doctor Onofre Martorell Cunill, catedràtic d’universitat d’Economia Financera i Comptabilitat de la Universitat de les Illes Balears, ha ingressat com a acadèmic numerari de la Reial Acadèmia de Ciències Econòmiques i Financeres.

L’acte d’ingrés va tenir lloc el dijous, 18 de gener de 2024, a la seu de Foment del Treball, a Barcelona. El doctor Martorell pronuncià el discurs d’ingrés «Análisis del impacto de las estrategias de crecimiento hoteleras en la performance y los retos de la industria turística».

Onofre Martorell

El doctor Onofre Martorell és catedràtic d’universitat d'Economia Financera i Comptabilitat del Departament d'Economia de l'Empresa i té una experiència de més de 30 anys com a professor de la UIB. És degà-president de l'Il·lustre Col·legi Oficial d'Economistes de les Illes Balears, vicepresident de la Fundació Sa Nostra, delegat de la Universitat a l'Escola Universitària d'Hoteleria de les Illes Balears i director del Màster Universitari en Direcció d'Empreses de Serveis (MBA) i del Màster en Administració del Turisme (MTA), tots dos de la UIB. A més d’acadèmic numerari de la Reial Acadèmia de Ciències Econòmiques i Financeres d'Espanya, també ho és de la Reial Acadèmia Europea de Doctors.

En l'àmbit de la gestió universitària, ha ocupat els càrrecs de director de l'Escola Universitària de Turisme del Consell Insular d'Eivissa, com a centre adscrit a la UIB, durant els darrers 10 anys; director de l'Escola Universitària de Turisme Felipe Moreno; secretari acadèmic fundador de l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears i secretari del Departament d'Economia de l'Empresa. 

Data de publicació: 23/01/2024