El doctor Josep Antoni Tur, nou membre del Comitè Científic de l'AECOSAN

Formarà part de la Secció de Seguretat Alimentària i Nutrició de l’Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició 

El doctor Josep Antoni Tur Marí, catedràtic de Fisiologia de la Universitat de les Illes Balears, ha estat nomenat membre de la Secció de Seguretat Alimentària i Nutrició del Comitè Científic de l’Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició (AECOSAN).

El doctor Josep A. Tur és en l’actualitat el director del Departament de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut de la UIB i investigador principal del grup de recerca en Nutrició Comunitària i Estrès Oxidatiu, que fa part del Centre d’Investigació Biomèdica en Xarxa de Fisiopatologia de l’Obesitat i Nutrició (CIBEROBN) i del projecte PREDIMED-PLUS. La seva activitat investigadora s’ha centrat en els camps de la nutrició comunitària, l’epidemiologia nutricional, l’activitat física i l’estrès oxidatiu, els antioxidants i aliments de disseny, així com la dieta mediterrània i la prevenció de malalties cardiovasculars.

Data de publicació: 20/02/2015