El doctor Eudald Carbonell impartirà la conferència «Ciència i consciència de l'espècie»

Cicle de conferències Humanisme i Ciència

Dia: dimarts, 19 de febrer de 2008
Horari: 19.30 h
Lloc: sala d'actes de la Fundació la Caixa,
CaixaFòrum Palma (Gran Hotel).
Plaça de Weyler, 3. Palma

El doctor Eudald Carbonell, catedràtic de Prehistòria de la Universitat Rovira i Virgili i director de l'Institut de Paleoecologia Humana i Evolució Social, impartirà la conferència «Ciència i consciència de l'espècie» a la tercera sessió del cicle de conferències Humanisme i Ciència, que organitza el Grup d'Investigació d'Història de la Salut de l'Institut Universitari d'Investigació en Ciències de la Salut (IUNICS).

El cicle té com a objectiu fonamental difondre la idea que el saber humanístic i el saber científic no són antagònics sinó complementaris, la qual cosa hauria de ser present a l'hora de dissenyar les disciplines que han de formar part del programa de les distintes carreres universitàries. Així els llicenciats tindrien una formació integral que els faria conèixer millor la diversitat d'aspectes que té la societat en la qual desenvolupen les seves activitats professionals.

La presentació de la conferenciant anirà a càrrec de la doctora Montserrat Casas, catedràtica de Física Atòmica, Molecular i Nuclear i Rectora de la Universitat de les Illes Balears.

Data de publicació: 19/02/2008