El doctor Carlos Juiz, nomenat professor honorífic de la Universitat Catòlica de Cuenca (Equador)

El doctor Carlos Juiz, catedràtic d'Arquitectura i Tecnologia de Computadors adscrit al Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la UIB i investigador principal del grup de recerca en Arquitectura i Comportament de Sistemes Informàtics i de Comunicacions (ACSIC), ha estat nomenat professor honorífic de la Universitat Catòlica de Cuenca (Equador), «en reconeixement a la valuosa aportació científica i investigadora a la Universitat a través de la Unitat Acadèmica de Tecnologies de la Informació i de la Comunicació».

La Universitat Catòlica de Cuenca té un acord marc signat amb la Universitat de les Illes Balears i ambdues han iniciat diverses tasques de cooperació en investigació, entre les quals destaca la codirecció de tesis doctorals.

L'any 2016, el professor Juiz va ser investit professor honorífic visitant per la Universitat Catòlica de Los Ángeles, de Chimbote (Perú). En ambdues institucions sud-americanes el professor Juiz ha desenvolupat tasques de formació avançada en temàtiques relacionades amb el maneig de les TIC. 

Data de publicació: 02/04/2019