El doctor Andreu Palou, catedràtic de Bioquímica i Biologia Molecular de la Universitat de les Illes Balears, ha estat reelegit president del comitè científic de l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària.
L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) és un organisme autònom adscrit al Ministeri de Sanitat i Consum que té com a objectiu garantir el més alt grau de seguretat en l'àmbit alimentari i promoure la salut dels ciutadans.
El doctor Palou és també vicepresident del Panell Científic de Nutrició Humana (productes dietètics, nutrició, nous aliments i al·lèrgies) de l'Autoritat Europea en Seguretat Alimentària (EFSA, European Food Safety Authority), amb seu a Parma (Itàlia). L'investigador dirigeix el grup de recerca en Nutrigenòmica de la UIB. A més, és director de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili a Catalunya.
Documents relacionats
Data de publicació: 22/01/2009