El doctor Albert Sesé, guardonat amb l'Early Career Award 2008 de la Stress and Anxiety Research Society (STAR)

El doctor Albert Sesé, professor del Departament de Psicologia de la Universitat de les Illes Balears i degà de la Facultat de Psicologia, ha estat guardonat amb l' Early Career Award 2008 de la Stress and Anxiety Research Society (STAR), una organització multidisciplinària que aplega investigadors d'arreu del món l'interès comú dels quals són els camps de l'ansietat i l'estrès.

L'acte de lliurament del premi ha tingut lloc a la Facultat de Psicologia de la Universitat de Londres (Birbeck College). El doctor Sesé ha rebut el premi de mans de la presidenta de la STAR , doctora Kate Moore, de la Universitat Deakin (Melbourne, Austràlia). L'acte tingué lloc dins el programa general de la 29 th STAR International Conference.

El premi premia la carrera de joves investigadors, valorant-ne especialment la producció científica i l'experiència professional assolida en el camp de l'ansietat i l'estrès.

Els mèrits curriculars que han fet mereixedor d'aquest premi el doctor Sesé estan directament relacionats amb l'estrès laboral i la Psicologia de la Seguretat, amb recerca acreditada des de l'any 1994. També cal destacar les aportacions metodològiques que, des del Grup de Recerca d'Anàlisi de Dades (GRAD), s'han fet a aquest camp d'estudi, sobretot amb la utilització de models d'equacions estructurals (Structural Equation Models, SEM) per a la modelització dels processos que generen accidents ocupacionals.

Arran de la concessió d'aquest premi, el doctor Sesé ha estat elegit per la Junta de Govern de la STAR com a nou membre i representant nacional d'Espanya (Spain National Representative).

Data de publicació: 02/10/2008