El director de cinema Rafa Cortès parlarà sobre la realització del seu film "Yo"

El film Yo va rebre el premi Film Revelació de l'Any, al Festival de Canes

Data: dimarts, 19 de febrer de 2008
Hora: 16 h
Lloc: Aula de Graus de l'edifici Ramon Llull,
campus universitari, cra. de Valldemossa, km 7.5, Palma

El director i guionista mallorquí de cinema Rafa Cortès assistirà a la Universitat de les Illes Balears per parlar sobre la realització del seu film Yo, en un acte organitzat pel Vicerectorat de Projecció Cultural, la Facultat de Filosofia i Lletres, i el Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts.

Rafa Cortès ha treballat com a ajudant de direcció, tant en cinema com en publicitat. Després de realitzar dos curtmetratges: Cómo ser Federico Fernández i La leyenda del Sevillano, diversos espots publicitaris i videoclips, estrena el 2007 el seu primer llargmetratge, Yo, amb guió del mateix Cortès i de l'actor Alex Brendemühl, protagonista del film.

Yo ha estat seleccionada en més de noranta festivals de cinema, i ha obtingut els premis de la Crítica Internacional al Festival de Cinema de Rotterdam, el Fipresci: Film Revelació de l'Any, al Festival de Canes, el Premi al Festival de Cine Opera PrimaTudela (Navarra), el premi al Millor Guió al Festival Internacional de Cine de Las Palmas de Gran Canàrias, i mencions especials als festivals de cinema de Màlaga, i al BIFF, Festival de Bergen (Noruega), entre d'altres.

Documents relacionats

Data de publicació: 19/02/2008