El director de cinema Jaime Rosales presenta el film Las horas del día a la segona temporada del cicle Cinema d'Autor a l'Augusta

Roda informativa
Dia: dijous, 2 d'abril de 2009
Hora: 12 h
Lloc: Cinema Augusta,
avinguda de Joan March, 2, Palma

Projecció cinematogràfica
Las horas del día. Jaime Rosales
Dia: dijous, 2 d'abril de 2009
Hora: 20.30 h
Lloc: Cinema Augusta,
avinguda de Joan March, 2, Palma

El director de cinema Jaime Rosales presentarà i comentarà als mitjans de comunicació el seu film Las horas del día, a la segona temporada del cicle Cinema d'Autor a l'Augusta, organitzat per la Universitat de les Illes Balears amb la col·laboració del Cinema Augusta.

Jaime Rosales

Llicenciat en Ciències Empresarials, va passar tres anys a Cuba estudiant cinema a l'Escuela Internacional de Cine y Televisión de San Antonio de los Baños (l'Havana), i llavors a l'Australian Film Television and Radio School Broadcasting Entertainment de Sydney (Austràlia). És autor de diversos curts d'èxit. El seu primer llargmetratge, Las horas del día, va obtenir el Premi de la Crítica Internacional a la Quinzena de Realitzadors del Festival de Canes. El 2007 va estrenar el segon llargmetratge, La soledad. El cinema de Rosales, molt influït per cineastes com Robert Bresson o Yasujiro Ozu, intenta mostrar fragments de la vida quotidiana de forma ascètica i mitjançant plans fixos. Als premis Goya fou guardonat com a millor director per La soledad, premiada també com a millor pel·lícula. Amb aquest film aporta una nova forma narrativa i visual, la polivisió, en què es pot contemplar l'acció de diversos personatges de manera simultània.

A l'acte hi assistiran el senyor Joan Salas, director del Cinema Augusta, el doctor Nicolau Dols, vicerector de Projecció Cultural de la UIB, i la senyora Bàrbara Obrador, directora del Servei d'Activitats Culturals.

Documents relacionats

Data de publicació: 02/04/2009