El curs s'inicia a la Seu universitària d'Eivissa i Formentera amb 391 alumnes de grau matriculats i un nou grau: Enginyeria Informàtica

La Universitat de les Illes Balears ha celebrat l’obertura solemne de l’any acadèmic 2023-24 i la graduació dels estudiants que finalitzaren els estudis el curs anterior 

La Seu universitària d’Eivissa i Formentera inicia l’any acadèmic 2023-24 amb una nova titulació a l’oferta d’estudis com a novetat principal: el grau d’Enginyeria Informàtica, que té 13 alumnes matriculats (una dona i 12 homes). D’aquesta manera, s’imparteixen sis estudis de grau de manera presencial, als quals s’han de sumar el grau d’Educació Social, que s’imparteix en línia, i el Màster Universitari en Formació del Professorat.

En total, 391 alumnes de grau han iniciat les classes a la Seu universitària d'Eivissa i Formentera. El nombre d’alumnes de grau de nou ingrés és de 120, mentre que el nombre d’alumnes que continuen estudis de grau és de 271. Del total d’alumnes, la majoria són dones: 263. Les dades són provisionals, ja que la matrícula continua oberta, com també ho està la inscripció i matrícula als màsters universitaris i a altres cursos de la UIB.

Els graus que s’imparteixen presencialment a la Seu universitària d'Eivissa i Formentera aquest curs són els següents:

Obertura de l’any acadèmic i graduació

El Rector de la Universitat de les Illes Balears, doctor Jaume Carot, ha presidit el divendres, 22 de setembre, l’acte d’inauguració del curs 2023-24 i de graduació dels alumnes que finalitzaren els estudis l’any acadèmic 2022-23 a la Seu universitària d'Eivissa i Formentera. Un total de 15 alumnes hi han participat. L’alumna Estela Martagón, graduada en Dret, hi ha intervingut en nom dels seus companys.

A l’inici de l’acte, els presents han guardat un minut de silenci en memòria de la senyora Rosa López, administradora de la Seu d’Eivissa i Formentera, que ens va deixar el passat 14 de setembre.

El doctor Felio José Bauzá, professor titular de Dret Administratiu, ha estat l’encarregat d’impartir la lliçó inaugural de l’any acadèmic 2023-24, amb el títol «Ciència, art i pensament».

A més del Rector, a l’acte han intervingut el director general d’Universitats i Ensenyaments Artístics Superiors del Govern de les Illes Balears, doctor Antonio Alcover; el president del Consell Insular de Formentera, senyor Llorenç Córdoba; el president del Consell Insular d’Eivissa, senyor Vicente Marí, i el batlle d’Eivissa, senyor Rafael Triguero. 

Data de publicació: 22/09/2023