El cuiner Sergio Olmedo, cap de cuina del Restaurant Puro Beach i exalumne de l'Escola d'Hoteleria, protagonitza una jornada gastronòmica

Dia: dimecres, 23 de gener de 2007
Hora: 9 a 17 h
Lloc: aula de cuina a la carta,
Escola d'Hoteleria. Edifici Arxiduc Lluís Salvador,
campus universitari. Cra. de Valldemossa, km 7.5

El cuiner Sergio Olmedo, cap de cuina del Restaurant Puro Beach i exalumne de l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears, protagonitzarà la primera jornada gastronòmica amb cuiner extern que organitza l'Escola d'Hoteleria aquest any acadèmic.

El senyor Olmedo és tècnic especialista en Cuina per l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears i ha estat cuiner als restaurants Foravila i Plat d'Or, estrella Michelin (Hotel Arabella Sheraton de Palma); restaurant de l'Hotel Read's Relais & Chateaux de Santa Maria; cuiner de primera al Restaurant L'Olivar (Hotel Marriott Golf Resort & Spa de Son Antem de Llucmajor) i cap de cuina al Gran Hotel & Spa Sóller, entre d'altres. Actualment és el cap de cuina del Restaurant Puro Beach de Palma.

Data de publicació: 23/01/2008