El coneixement de la UIB, al servei del projecte Aparador Turístic Intel·ligent

La Universitat de les Illes Balears i l’Agència de Turisme de les Illes Balears signen un acord marc de col·laboració per gestionar i desenvolupar el projecte Aparador Turístic Intel·ligent 

El rector de la Universitat de les Illes Balears, doctor Llorenç Huguet, i el conseller de Turisme i Esports, senyor Jaime Martínez, han signat un acord marc de col·laboració per posar en marxa les accions necessàries per contribuir al desenvolupament i la gestió del projecte Aparador Turístic Intel·ligent (TIE), liderat per l’Agència de Turisme de les Illes Balears.  A la signatura també hi han assistit el director gerent de l'ATB, senyor José Marcial Rodríguez; el vicerector d'Innovació i Transferència, doctor Jordi Llabrés; i el delegat del rector de Noves Tecnologies, doctor Xavier Varona. 

El projecte TIE és la plataforma digital que té com a finalitat atraure el client a les Balears, facilitant informació i remarcant el de les illes Balears com a destinació. Aquesta plataforma ja disposa de més de 2.500 recursos que han aportat les més de 1.600 empreses que actualment hi participen -encara que creix dia a dia.

Amb la plataforma, s'ajuda els turistes a viure la seva experiència, amb l'objectiu de fer còmoda i pràctica la seva visita a les Illes. Aquesta oferta tecnològica s'ha promocionat en totes les fires internacionals de turisme a què ha assistit durant aquest any el Govern balear.

L'objectiu d'aquest projecte és convertir-se en un potent i eficaç operador capaç de contribuir al desenvolupament, modernització i manteniment de la indústria turística balear, mitjançant la innovació tecnològica, convertint-la en un referent mundial en l'àmbit del turisme internacional. 

Data de publicació: 12/06/2014