El concurs Space Apps de la NASA arriba a la UIB

Els equips participants desenvoluparan al llarg dels dies 12 i 13 d’abril solucions tecnològiques als reptes plantejats en les missions espacials de l’agència espacial nord-americana 

Inauguració
Dia: dissabte, 12 d’abril de 2014
Hora: 9.30 hores
Lloc: Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

Clausura
Dia: diumenge, 13 d’abril de 2014
Hora: 18.30 hores
Lloc: Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma 

La Universitat de les Illes Balears acull els dies 12 i 13 d’abril el concurs internacional Space Apps, organitzat per l’agència espacial nord-americana NASA.

Aquesta iniciativa és una hackató de dos dies en la qual equips de programadors, enginyers, educadors, emprenedors i estudiants de més de 100 ciutats d’arreu del món, entre les quals Palma, col·laboraran per desenvolupar solucions innovadores a diferents reptes plantejats en les missions espacials.

A Palma, els participants posaran a prova els seus coneixements i habilitats de manera ininterrompuda de les 9.30 hores del dissabte fins a les 18.30 hores del diumenge per col·laborar en la resolució de desafiaments en els àmbits de la tecnologia a l’espai, els vols espacials tripulats, els asteroides, la visualització de la Terra i la robòtica.

SmartUIB

El concurs Space Apps s’inscriu entre les activitats previstes en el marc del projecte SmartUIB, una iniciativa estratègica transversal en la qual la tecnologia té un paper important, però no únic. L’SmartUIB és un marc perquè des de tota l’estructura i el govern de la Universitat es puguin proposar projectes per transformar el campus de la UIB en un campus més intel·ligent que faciliti un major benestar per a tots els membres de la comunitat universitària.

L’SmartUIB té com a objectius millorar l'eficiència de la UIB fent més amb menys i reduint les despeses de manteniment del campus, desenvolupar tecnologies intel·ligents per transferir a la societat i millorar l’ocupabilitat de l’alumnat formant-lo amb un esperit innovador i emprenedor.  

Notícies relacionades

Data de l'esdeveniment: 12/04/2014

Data de publicació: 10/04/2014