El XX Debat Universitari de la Xarxa Vives analitzarà la inserció laboral dels estudiants i dels titulats universitaris

La jornada tindrà lloc divendres 13 de març a la UIB, amb la participació d'administracions públiques, empreses i  representants de les universitats de la Xarxa

Dia: divendres, 13 de març de 2009
Hora: 10 h (inauguració) a 14.30 h.
Lloc: Sa Riera,
carrer de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

L'edifici Sa Riera de la Universitat de les Illes Balears acollirà divendres 13 de març la vintena edició del Debat Universitari de la Xarxa Vives, que en aquesta ocasió analitzarà la inserció laboral dels estudiants i dels titulats universitaris. La vicepresidenta tercera de la Xarxa i rectora de la UIB, Montserrat Casas inaugurarà la jornada.

L'objectiu del debat és donar a conèixer els programes i les polítiques que s'estan duent a terme per millorar la inserció laboral i l'ocupació dels estudiants i dels titulats universitaris. Diversos especialistes del món acadèmic i professional debatran i aportaran la seva visió respecte a aquesta qüestió i incidiran en la seva evolució futura.

El debat inclourà una taula rodona sobre l'evolució de les polítiques necessàries per a la inserció laboral i d'ocupació dels estudiants i dels titulats, amb representants de l'administració pública, la universitat i l'empresa.

Jordi Bayona, director general d'Acció Exterior i Relacions amb la Unió Europea del Govern de les Illes Balears participarà en la cloenda del debat conjuntament amb Felicià Fuster, president del Consell Social de la UIB i Víctor Cerdà, delegat de la rectora de la UIB per a la Fundació Universitat Empresa de les Illes Balears (FUEIB).

El XX Debat Universitari s'inclou en la programació d'activitats de la Xarxa Universitària Pirineus Mediterrània (XUPM) i està organitzat per la Xarxa Vives, la UIB i la FUEIB, amb el suport de l'Euroregió Pirineus Mediterrània. La propera activitat de la XUPM programació de la XUPM seràn les III Jornades Euroregionals Universitat-Ocupació, que tindran lloc a la Universitat de Girona, els dies 7 i 8 de maig de 2009 sota el títol «Nous reptes, noves eines per a la incorporació dels universitaris en el mercat laboral».

Documents relacionats

Data de publicació: 13/03/2009