El Servei de Biblioteca i Documentació i Edicions UIB posen en marxa un alliberament de llibres (BookCrossing) amb motiu del Dia del Llibre

L'activitat es fa conjuntament amb els 58 editorials i serveis de publicacions d'universitats espanyoles. “S'abandonaran” 60 llibres en diferents indrets del campus

El Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB i Edicions UIB celebraran el Dia del Llibre, dia 23 d'abril, amb un bookcrossing universitari, que suposarà “l'abandonament”, en diferents indrets del campus universitari, de 40 llibres de l'editorial Edicions UIB i 20 llibres de la Llibreria Campus. L'objectiu és que els llibres siguin trobats, llegits i tornats a alliberar pels lectors.

Aquesta activitat és una iniciativa de la Unió d'Editorials Universitàries Espanyoles (UNE) i es fa conjuntament amb els 58 editorials i serveis de publicacions de les universitats i els centres d'investigació espanyols. Es pretén arribar als lectors, atreure'ls i despertar la seva curiositat i inquietud per les valuoses obres que editen les universitats espanyoles, que aporten no sols entreteniment sinó coneixement i pensament.

Què és l'alliberament de llibres o bookcrossing?

És un moviment global sorgit l'any 2001 per iniciativa del nord-americà Ron Hornbaker, que pretén convertir el món en una biblioteca global mitjançant l'intercanvi de llibres de manera gratuïta.

Documents relacionats

Data de publicació: 17/04/2008