El Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB digitalitza les publicacions «Fancine» i «Fanteatre»

Dia: dimecres, 24 de gener de 2018
Hora: 10 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma. 

Tindrà lloc la presentació de la digitalització de les publicacions Fancine i Fanteatre. El Servei de Biblioteca i Documentació de la Universitat de les Illes Balears ha arribat a un acord amb l’editor de les dues publicacions per digitalitzar-les i millorar així la conservació i l’accessibilitat de tots els exemplars.

La Universitat ha digitalitzat els 197 números de Fancine (6.256 pàgines en total). Per la seva banda, el Fanteatre només ha hagut de ser digitalitzat parcialment, perquè l’editor ja en conservava la versió digital. En concret, dels 63 números existents de Fanteatre, només s’han hagut d’escanejar 632 pàgines d’un total de 1.860. 

Fancine va néixer l’any 1995 a les Illes Balears (i continua publicant-se) per cobrir l’actualitat en el camp del cinema, tant pel que fa a les estrenes com als seus protagonistes i la seva relació amb les Illes.

La revista Fanteatre va sortir al carrer entre els anys 2005 i 2011 amb l’objectiu d’informar de l’actualitat del sector de les arts escèniques de les Illes.

Assistiran a l’acte l’editor de les publicacions, senyor Javier Matesanz; el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; el director del Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB, senyor Miquel Pastor; els tècnics de la UIB encarregats de fer la digitalització i la catalogació, senyors Jordi Pico i Miquel Company respectivament; i el responsable de Digitalització i Accés Obert de la UIB, senyor Eduard del Valle. 

Data de l'esdeveniment: 24/01/2018

Data de publicació: 23/01/2018