El Servei de Bibiloteca de la UIB i la CRUE ofereixen continguts en obert per facilitar la feina en xarxa als professors i alumnes

Des del blog creat per la Biblioteca podeu seguir les actualitzacions dels recursos i materials d’accés obert

El Servei de Biblioteca de la UIB posa a disposició de la comunitat universitària recursos digitals que permeten accedir a contingut universitari de manera gratuïta. L’objectiu és minimitzar l’impacte del tancament de les biblioteques físiques a causa de la situació de pandèmia i donar facilitats per continuar el curs acadèmic.

Podeu accedir a aquests recursos a través del catàleg de Biblioteca i Documentació o directament des dels enllaços:

A més, els usuaris de la UIB podeu disposar d’una gran quantitat dels recursos en línia del Servei de Biblioteca i Documentació. Per accedir a la majoria d’aquests recursos en remot simplement heu d’estar registrats com a usuaris de la Biblioteca i introduir les credencials com a tals, que són les mateixes que emprau per a UIBdigital.

Podeu fer arribar consultes al Servei a través del portal Deman@, la Biblioteca respon.

La CRUE presenta el portal <Conectad@s: la universidad en casa>

Per altra banda, la Universitat de les Illes Balears, en coordinació amb la CRUE i el Ministeri d’Universitats, presenta la plataforma <Conectad@s: la universidad en casa>, dissenyada per la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED), la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i amb la contribució de totes les universitats espanyoles, per donar suport a la transició dels ensenyaments presencials al seu format en línia

<Conectad@s: la universidad en casa> és una plataforma amb continguts útils per a la formació en línia: mòduls didàctics, continguts d'orientació metodològica, plataformes tecnològiques i programari, així com assessorament psicològic.

Tots els recursos de la plataforma #LaUniversidadEnCasa són gratuïts i estan dirigits tant a la comunitat universitària espanyola com a institucions d'ensenyament. Aquest portal s'anirà actualitzant amb aquest objectiu. 

Data de publicació: 20/03/2020