El Servei d'Activitats Culturals inaugura a Eivissa l'exposició "Empelts"

La mostra inclou fotografies de Sebastià Perelló acompanyades de textos d'escriptors  i es podrà visitar del 2 de desembre al 8 de gener de 2012 a l'espai cultural Es Polvorí

Dia: del 2 de desembre de 2011 al 8 de gener de 2012
Lloc: espai de cultura Es Polvorí, Dalt Vila, Eivissa.

El Servei d’Activitats Culturals de la UIB inaugura amb la col·laboració de la Fundació Baleària l’exposició Empelts, de Sebastià Perelló. Es tracta d’una mostra de 22 fotografies acompanyades de textos de diversos escriptors, que es podrà visitar a l'espai cultural Es Polvorí, a Eivissa, del 2 de desembre de 2011 al 8 de gener de 2012.

L’exposició parteix de la proposta de donar a conèixer les fotografies que Sebastià Perelló havia publicat a les xarxes socials i que estaven acompanyades d'escrits que «es cosien a la imatge». La iniciativa vol apropar aquestes imatges al públic amb textos dels autors Miquel Bezares, Lluís Calvo, Josep Maria Fonalleras, Miquel Àngel Llauger, Blanca Llum Vidal, Biel Mesquida, Vinyet Panyella, Arnau Pons, Gabriel de la S. T. Sampol, Francesc Serés i Antònia Vicens. El resultat és Empelts, un recorregut per més d’una vintena de composicions que apropen la imatge a l’espectador des d’una perspectiva poètica.

Sebastià Perelló es professor de llengua catalana i literatura a l’Institut d’Educació Secundària Ramon Llull. Ha publicat els reculls de contes Exercicis de desaparició (premi Bearn, 1999) i Mans plegades (Editorial Empúries, 2004). I el 2007 va aparèixer el seu primer llibre de poesies, La set (El Gall Editor) antologat a Combats singulars i a Antologia del conte contemporani (Manel Ollé, Quaderns Crema, 2007). El 2008 publica la novel·la Pèls i senyals (Editorial Empúries).

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 02/12/2011

Data de publicació: 01/12/2011